Hazai Elvonulások

 

pityerszer

6 nap elvonulás az Őrségben – Bali Univerzális Szellemi és Gyakorlati Tanításai

2016. JÚLIUS 16. – 21. Szalafő – Alsószer

Hogyan kapcsolódik Bali az Őrséghez? Sokan vannak, akik szeretnének eljutni a szigetre, de csak keveseknek van hozzá szerencséje. Régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne a paradicsomi hangulatú sziget napfényes energiájából hazavinni oly módon, hogy ne Bali legyen a lényeg, hanem amit közvetít: az áramló, kozmikus energia, amit olyan sokan éreznek, amikor a szigetre jönnek. A blogírás során jöttem rá, hogy a Balin megnyilvánuló és tapasztalható különleges világ hátterében  filozófiai mélység rejlik, és titkos tudás, tanítások várnak arra, hogy észrevegyük, felfedezzük. Ezeket a tanításokat szedegettem össze, a mögöttük álló szellemi-spirituális háttérismeretekkel. Minden egyes tanításhoz olyan egyszerű gyakorlatokat is kapcsoltam, melyek bárki számára megvalósíthatóak, nem kötődnek sem Bali vallásához, sem speciális tradícióihoz, tehát univerzálisak.

Bali üzenetét küldi mindazoknak, akik szeretik: Vonulj el Alsószerre a megjelölt időpontban, pihenj, töltődj, hangolódj! A Természet Teremtője a leghatalmasabb alkotó és az Őrség csodás környezetében könnyebb kapcsolatba kerülni a saját Teremtő részünkkel is. Kreativitásod, nyitottságod, és Bali szellemi-gyakorlati tanításai által olyan energiákat mozgósíthatsz magadban, mely kaput nyit életed egy újabb, minőségibb fejezetébe.

Az elvonulás idején a pihenés, töltődés, szertelenkedés mellett szervezett programok alakítják a napokat, melyek tanulásra, alkotásra is teret kínálnak. Tudatosíthatod, gyakorolhatod az Energiaforrással való kapcsolatod megőrzését. Ez a kapcsolat elengedhetetlen ahhoz, hogy a mindennapok kihívásait könnyedén vedd, találj vissza az egyensúlyi állapotba. A balansz például Bali egyik legalapvetőbb tanítása, melynek megértése és gyakorlása egészen biztosan új színt ad korábbi tapasztalataidhoz. Számos további szellemi és  gyakorlati tanítás vár rád az elvonuláson, az ismereteket képes leszel beilleszteni életvezetésedbe is, melyekkel mindennapi energiád szintjét, (élet)szeretetedet növelheted.

A szellemi és gyakorlati tanulás programjai során sok más élmény mellett

  • mélyebben megismerheted az animizmus mágikus filozófiáját és felfedezheted a saját „totem-állatoddal” való kapcsolatot.
  • reggelente kundalini-jógán vehetsz részt, mely mélyen áttisztít és kaput nyit egy kitágultabb látásmód felé
  • saját élményre tehetsz SZERt az alkotás védikus elveken alapuló folyamatából; Az alkotóprogramok nem igényelnek előzetes alkotói múltat, bármilyen szintű kézügyesség birtokában jelentős tapasztalatokat SZERezhetsz /Akril-festés és agyag /
  • személyes oltárod, virágfelajánlás készítésébe kaphatsz beavatást
  • megalkothatod személyes agyag talizmánodat,
  • gyakorolhatod a külső és belső tered, elméd energetikai tisztítását
  • részt vehetsz a Telihold-SZERtartáson
  • túrák-séták során mélyítheted és tapasztalhatod természet-hited erejét, Földanyánkhoz való személyes kapcsolódásodat
  • betekintést kaphatsz Bali spirituális, mindennapi életébe képeken, személyes élményen alapuló beszámoló keretében. Balin még napi szinten tapasztalható az ősöktől érkező szellemi örökség, a hagyományok, rítusok, SZERtartások, az anyagi világon túli gondolkodás. Néhány indonéz ételt közösen elkészítünk. Valódi utazás a szigetre: Bali energiáját idén októberben tartandó utazáson is megtapasztalhatod.

HELYSZÍN: Őrség – Szalafő – Holdas Pagony

Holdas Pagony

Az Őrség Magyarország legarchaikusabb, történelmi-kulturális-szakrális kincsekben gazdag tájegysége. Szalafő ezen belül is olyan, mintha itt megállt volna az idő. Itt nincsenek gyárak, bevásárló központok, a természet varázsa különleges erővel járja át a vidéket. A kis falu szeres kialakítású,  7 dombra épült, ezek egyikén található a szállás. A SZER.

 

SZERvezők:

Király Mónika – pszichológus, keramikus (Bali – Ubud) https://lelekmuvesz.hu/rolam/

Hanna Sukhmani Kaur – kundalini jóga instruktor http://lelekmuhely108.hu/bemutatkozas/

További információk kérése és jelentkezés az alábbi levelezőpanelen keresztül lehetséges.

A legközelebbi prezentáció ideje: 2016. 07.06. 18.00 – Budapest, Integrál Stúdió :

Élet a trópusokon – prezentáció

SZERetettel várunk!

[contact-form][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kérésed, hozzászólásod’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

sávsávsáv

 

 

MINDENNAPI ÉLET BALIN – prezentáció https://web.facebook.com/events/408780759246568/

kincskeresés smallIdőpont: 2015. Augusztus 5. szerda 17:00
Helyszín: Lélekműhely 108 Bp. ( pontos címet e-mailben küldöm )

Különleges kora esti programra hívlak.
Egy olyan távol-keleti világba nyitunk ablakot, ahol nem csak a jóga különféle irányzatai, de a spirituális világgal való kapcsolat, az ősi korokból gyökeredző kulturális-művészeti hagyományok, rituális szertartások is még a mindennapi élet gyakorlatát képezik.
Manó barátnőm csodálatos igaz meséjét hallgathatjuk ezen a kora estén:
Kíváncsi vagy milyen 2015-ben Bali trópusi, egzotikus, misztikus világában élni? A sziget mindennapi életébe kaphatsz betekintést egy nem mindennapi történeten, fotókon, zenén keresztül.

“Az élet szép, az élet minden,
Ha rangod, pénzed, semmid nincsen,
A legnagyobb kincs mégiscsak tiéd!
Ösztön, vágy és képzelet,
Küldd, hogy lásd, hogy megismerd,
Azt, mi értelemmel tölti meg a létezést!
A Föld csak néked őrzi titkát,
S ez végtelen nagy gazdagság,
Csak tudd és akard látni
Bűvét, varázsát.
Vár a messzi ismeretlen, a Tudás az, mi fölemel.
Várnak rád új és új csodák..”.- Légy jó mindhalálig – musical

Vendég:  pszichológus, keramikus – https://lelekmuvesz.hu/rolam/

Manó 2013 óta él Balin, és tapasztalásaival, írásaival avat be bennünket a “másik világ csodáiba” – https://lelekmuvesz.hu/2014/11/23/a-leleknek-termeszetes-elet-ereje/
Jelentkezni nálam tudsz:
hanna.hearth@gmail.com
Belépő nincs.

Nagy szeretettel várunk!
Manó és Hanna