Elvonulás Balin

Aktuálisan következő elvonulás:

BELSŐ ERŐ AZ ÉLETHEZ – BALI LÁTHATÓ ÉS LÁTHATATLAN VILÁGA
Időpont: 2024. október 15 – 29. Indulás: október 14.

 

 

Sokféle módon eljuthatsz Balira.

Útnak indulhatsz egy társasággal, utazási iroda szervezésében vagy csak úgy egyedül, rábízod magad spontán megérzéseidre, ahogyan én is tettem.

Két hét alatt igen keveset tudtam meg Baliról annak idején. Sok év kellett ahhoz, hogy képben legyek Balinak nem csak a látható, de a láthatatlan oldalával is. Az igazság az, hogy még ma is sokat tanulok a szigetről, a kultúráról, a balinézekről. Bali egy mesevilág, melynek megismerése kicsit olyan, mintha saját lelkünk világának mélységeibe hatolnánk.

Ha csak 2 heted van, akkor nem érdemes felkészülés nélkül elutazni egy olyan világba, amely tele van rejtett bölcsességgel, tudással, régi korok hagyatékával, természeti kinccsel. Lelkileg leszel gazdagabb, ha találkozol ezekkel és kapcsolódsz.

Két hét ebben a világban olyan lehet, mint egy elixír, mely gyógyít, tisztít, segíti az elengedést és a megújulást. Katalizátora lehet egy alakulásnak, melyre vágysz.

Azon vagyok, hogy ezt segítsem elő, ha velünk tartasz erre a különleges szigetre.

Nagyszerű balinéz emberekkel találkozhatsz az út során, akik a maguk természetessége miatt lehetnek tanítóid, akár barátaid. Törekszünk is arra, hogy minél több, mélyebb kapcsolódásod lehessen a helyi világhoz. Az út ideje során életörömmel, ősi univerzális tanításokkal, a természethez való kapcsolódás különféle élményeivel, inspiráló tapasztalatokkal gazdagodhatsz. Belül is van út, melyen haladni fogsz.

Balinak sok arca van és egyre inkább a turizmus alakítja. Bali ebből él. Ezzel fogsz találkozni először. Ha többre vágysz, akkor meg kell érezned, mi van ezen túl.

Nem könnyű manapság autentikus élményeket kapni, ha valaki Balira látogat, mert a turista-csomagok és programok vastagodó felszíne alatt az egykori kultúra és tradicionális világ szép lassan egyre mélyebbre süllyed. Elnyomja a növekvő vastagságú felszíni réteg, így tűnnek feledésbe a valódi kincsek.

Elvonulásunk egy merülés a tömegturizmus felszíne alá, kapcsolódás a még jelenlévő nyomaihoz egy olyan kultúrának, mely próbál a jelenkor harsány ingerei mellett fennmaradni. Kell a helyi világnak a segítség, hogy az ideérkező emberek tudják, hová kell nézni ahhoz, hogy valódi lelki-szellemi táplálékot találjanak Bali paradicsomi helyszínein túl. A Balin keresztül érkező tanítások hitelességét saját élményeiden keresztül tudod megtapasztalni programunkban.

Minden aktuális együtt utazás más, változó szempontok szerint alakul: ünnepek, aktualitások, újabb felfedezések, mélyülő ismeretek alakítják. A leglényegesebb koncepció mindig az, hogy olyan élményekhez juthass, ami a lelkedet energiával tölti, továbbsegít az életutadon. A láthatatlan világba való „betekintés” épp olyan fontos az út során, mint a látható szépségek.

Az aktuális programot személyesen tudjuk küldeni részedre, amennyiben az alul található panelen keresztül kapcsolatba lépsz velünk. A részletek személyes kapcsolatfelvétel útján jutnak el az érdeklődőkhöz.

Írj  üzenetet a fotóalbum alatt található panelbe, ha úgy érzed, köztünk lennél Te is:

 

Információkérés az elvonulásról

10 + 11 =

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük