HOLISZTIKUS ÚJJÁSZÜLETÉS BALIN – ELMÚLT

 

Holisztikus Újjászületés Balin – Kultúra, Művészet, Jóga, Spiritualitás

2017. március 15 – április 1. (15 éjszaka + utazás)

Legigazabb Önvalónk kibontakozása ahhoz a folyamathoz hasonló, ahogyan a hernyó válik pillangóvá. A hernyó néhányszor levedli a “bőrét”, mielőtt megérzi az idejét a végső minőségi átváltozásnak, amikor pillangóvá változik. Ekkor elvonul a külvilágtól, bebábozódik és a belső átalakulási folyamat eredményeképpen újjászüli önmagát egy magasabb rendű lényként. A pillangó a lélek útjának kibontakozását mutatja, emiatt a belső út miatt mennek az emberek zarándokutakra, emiatt vonulnak a szerzetesek kolostorba. A “Holisztikus Újjászületés Balin” programunk valójában a lélek útját segíti a valódi utazással párhuzamosan. Balin keresztül saját belső világodat ismerheted fel, és magadon keresztül Balit is felfedezheted. A két hetes külső-belső út által nem leszel más, csak jobban az, aki vagy. Az a csodálatos lény, aki maga a kibontakozó pillangó.

barong-pillango

Programunk során nem csak arra számíthatsz, hogy Bali távol-keleti világát mélységeiben megismerheted. Ezzel párhuzamosan, saját lelked mélységeibe is betekintést kapsz a szigeten és a programon keresztül. Az Út alatt Te is fontos vagy, hisz Te is lépéseket teszel meg belső utadon. Felajánlhatod az utazást egy olyan ügy érdekében, melyre megoldást, válaszokat szeretnél. Tisztulást, megértést, felismeréseket kaphatsz, könnyebben meglépheted azt, aminek már eljött az ideje. A Balin töltött idő során a lelked is képes lesz előre haladni.

Minden elvonulás egy kicsit másképp zajlik, mint a korábbiak, és a helyi aktuális ünnepek, ceremóniák, lehetőségek is formálják. A résztvevőknek maguknak is van lehetősége a saját Útjuk alakítására. A szervezett keretek mellett egyéni szabadságoddal is élhetsz, így tőled is függ, hogy mit kapsz az elvonulástól.

fb javaslat 3

Az elvonulás szellemi háttere a védikus világnézeten nyugszik,  amely a hindu kultúrák és számos mai modern spirituális irányzat alapja. Az alábbi programokra számíthatsz a 2017. márciusában:

 • 10 nap Ubud mellett a patakok földjén, 5 nap  Amedben, egy tengerparti faluban
 • Minden nap kundalini jóga vagy a kundalini jóga alapjain nyugvó gyakorlatok, melyek harmonikusan illeszkednek a napi programokhoz. Az elvonulás részeként a belső utat, Legigazabb Önvalónk kibontakozási folyamatát erősíti.
 • Néhány fontos ősi templom és szakrális örökség meglátogatása, melyen keresztül a helyi hitvilágba és történelmi előzményekbe is betekintést nyerhetünk
 • Ellátogatunk a tradicionális maszkművészet tárházába
 • Könnyű, meditatív alkotó programok (festés, agyagozás), melyek nem igényelnek előzetes gyakorlottságot vagy kézügyességet, a belső út segítői
 • Meditációk
 • Kulináris élménytúra, a helyi jellegzetes ételek megismerése és elkészítése
 • Szakképzett búvárok vezetésével utazás hajóval Lembongan és Penida szigetekhez, sznorkelezés olyan pontokon, ahol a vízalatti világ csodáit felderíthetjük. Búvárprogram magyar nyelven szintén elérhető a szabadidőben.
 • A tradicionális balinéz falusi élet megismerése
 • Aktuális ceremóniák, ünnepek, táncok megtekintése
 • NYEPI – a balinéz Újév, a teljes csend napja
 • Túra a Batur vulkán kráteréhez, fürdőzés meleg forrásvízben a vulkán melletti tónál
 • Személyes részvétel bébiteknősbékák védelmi programjában
 • Egy szent forrásnál tisztító szertartás
 • Rizsföldeken, természetben séták
 • Vízi palota látogatása
 • Fehér és fekete homokos tengerparti fürdőzések
 • Szabad napok és délutánok, melyet egyéni igényed szerint tölthetsz el

A program hivatalos szervezőjeIntoindo – Az indonéz cég több éves tapasztalattal rendelkezik búvár, kaland és spirituális túrák szervezésében. Helyismeretük és tevékenységük nem csak Balira, de Indonézia más szigeteire is kiterjed.

Az elvonulás vezetői:

Király Mónika, 2013 óta Balin tartózkodó pszichológus, keramikus. Kulturális, művészeti és spirituális tanulmányokat folytat a szigeten. bemutatkozás itt

Hanna Sukhmani Kaur  (kundalini jóga instruktor, rekreációs terapeuta) – bemutatkozás itt

Tarts velünk, ha megszólítva érzed magad!

Az aktuális elvonulás további részleteiről az alábbi panelen keresztül érdeklődhetsz. Alakítsák jó érzések és gondolatok találkozásunkat!

[contact-form][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Hozzászólás’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

sáv

sáv

sáv